Band Boeken: The Feeling

Coverband The Feeling is het neusje van de zalm onder de feest- en coverbands! Deze allround band kan ook uw feest tot een spetterend succes maken!
   Optredens vanaf 1495 euro

Deze band is te boeken voor ieder feest, bruiloft, bedrijfsevenement en huwelijk. De band heeft vele uren aan repertoire, bestaande uit de leukste feest muziek. Het repertoire kan in overleg geheel naar uw wensen worden aangepast. De band bestaat uit zeer ervaren muzikanten, welke naast een hoge muzikaliteit ook een fantstische podium uitstraling heeft.
De band heeft vele uren aan repertoire, bestaande uit de leukste feest muziek. Van de jaren 60 tot nu, van pop tot rock, soul, RnB en disco. Het repertoire kan in overleg geheel naar uw wensen worden aangepast.
Wilt u een band boeken voor uw bruiloft, privefeest, trouwen, feest, receptie of jubileum? Boek dan deze leuke feest- en cover band! Als extra krijgt u er geheel gratis nog een DJ bij, welke de muziek verzorgt als de band even niet aan het spelen is! Bekijk en beluister hieronder het aanvullende demo materiaal.

Offerte & Informatie Aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.
Bel Muziekhuren.com: 085-7920202
Mail: [email protected]
Of vul onderstaand formulier in.

Offerte Informatie

Tot: