Band Bruiloft Gezocht? Ambassador!

Bij deze jonge, energieke coverband, met hun all-round repertoire, is in alle gevallen een dansbaar optreden gegarandeerd.
   Optredens vanaf 995 euro

De bandleden zijn ervaren veelal conservatorium geschoolde professionals en hebben in variërende formaties al aan veel verschillende projecten (mee)gewerkt.
Het is een professionele vernieuwende formatie met als basis de samenwerking tussen band en DJ. Deze groep biedt u een totaal pakket aan met zowel band als DJ en het combineren van deze twee is de uitdaging en de kracht. Met de beats- en mixkwaliteiten van de DJ, aangezet met scheurende gitaren en groovende drums en bas, moeten de voeten bij u wel van de vloer! De talenten die onze alles kunnende drummer bezit, maken de link tussen band en DJ mogelijk.
Ambassador werken in hun repertoire genreoverschrijdend. Zo spelen ze stevige rock uit de 80’s, dance uit de 90’s en disco uit de 70’s. Van de Dijk naar Frans Bauer, en via Hazes naar Acda en de Munnik in de Nederlandstalige hoek. Maar ook Michael Jackson, Lady Gaga, Prince en de Swedish House Mafia komt u tegen! Hoe dan ook, in alle gevallen is een dansbare performance bij Ambassador de regel.

Is er voor uw bruiloft nog een band gezocht? Of wilt u voor uw privefeest, jubileum, bedrijfsfeest of huwelijk nog een feest band boeken? U kan dan via deze website deze leuke coverband huren! Bekijk en beluister hieronder het aanvullende demo materiaal.

Offerte & Informatie Aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.
Bel Muziekhuren.com: 085-7920202
Mail: [email protected]
Of vul onderstaand formulier in.

Offerte Informatie

Tot: