Jazz & Blues Band ’Mess ’n Jazz’

Gezellige jazz, blues en soms een bossa nova of popsong worden door deze verfrissende band met ervaren muzikanten gespeeld!
   Optredens vanaf 895 euro

Mes ’n Jazz is een frisse, vernieuwende jazzband die inmiddels alweer ruim twee jaar actief is en op diverse podia heeft gestaan in Nederland. Een van de hoogtepunten was het avondvullende programma in het Sju Jazzpodium en de deelname aan de semifinale van de Zomerterras jazzconcoursen waar de vakjury Mes ’n Jazz een ’band met een eigen gezicht’ noemde, mede door haar ’goede en doordachte’ arrangementen. De eigenzinnige, karakteristieke sound van Mes ’n Jazz komt onder andere door de samenstelling van haar repertoire. Ze put voor inspiratie uit veel verschillende hoeken waaronder o.a. Singer-songwriter, Jazz, Pop, Brazil en Soul. Door de kleine bezetting van Mes ’n Jazz komt de kern van hun liedjes extra goed naar voren. De muzikanten van Mes ’n Jazz leerden elkaar kennen op het conservatorium in Utrecht. De band bestaat uit Agnes (zang), Frank (gitaar), Robin (contrabas) en Ferdi (drums). Door hun brede repertoire is Mes ’n Jazz breed inzetbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld aan Mes ’n Jazz denken als u een band zoekt met avondvullende sets voor een muziekpodium maar ze zullen ook niet misstaan als muziekact op uw bruiloft, receptie, diner, evenement, huwelijk of andere soorten feesten of partijen. Zie hieronder de verdere promotiematerialen!

Hier hoort een afspeellijst weergegeven te worden. Als u deze tekst leest, betekent dat dat uw internetbrowser momenteel de instelling heeft om invoegtoepassingen te blokkeren. Wij raden aan deze onnodige blokkade op te heffen.

Offerte & Informatie Aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.
Bel Muziekhuren.com: 085-7920202
Mail: info@muziekhuren.com
Of vul onderstaand formulier in.

Offerte Informatie

Tot: