Klassiek Strijkers Ensemble: Trio Priëria

Deze 3 dames, geschoold op het Conservatorium van Utrecht, verzorgen prachtige klassieke stukken uitgevoerd met viool, piano en cello.
  Optredens vanaf 695 euro

Trio Priëria bestaat uit drie jonge enthousiaste musici: Marijke, Judith en Marte. Zij spelen samen sinds 2007 en hebben vanaf het begin een échte klik. In de tijd daarna hebben zij intensief samengewerkt en verschillende masterclasses gevolgd. In Nederland had het trio les van Kyoko Hashimoto, Mark Gothoni, Paolo Giacomette en Martyn van den Hoek. Tijdens een zomercursus voor kamermusici in Saint-Vallerin werden zij gecoacht door Matthias Naegele. Trio Priëria verzorgt regelmatig concerten en heeft een repertoire van vroeg klassieke tot twintigste-eeuwse muziek. Ze kunnen een luisterconcert geven voor uw gasten, maar ook op recepties, bruiloften of privéfeesten kan Trio Priëria mooie kamermuziek verzorgen. Kijkt u hieronder voor meer beeld- en geluidsmateriaal.

Hier hoort een afspeellijst weergegeven te worden. Als u deze tekst leest, betekent dat dat uw internetbrowser momenteel de instelling heeft om invoegtoepassingen te blokkeren. Wij raden aan deze onnodige blokkade op te heffen.

Offerte & Informatie Aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.
Bel Muziekhuren.com: 085-7920202
Mail: info@muziekhuren.com
Of vul onderstaand formulier in.

Offerte Informatie

Tot: