dj's

House & Dance ’DJ M. Rosso’

Deze DJ draaide al voor diverse clubs en bedrijfsfeesten. Hij speelt goed op het publiek in hij verzorgt met dance & house overal een feest!    Optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

Top40, Classics en Feestmuziek: ’DJ Rank2Party’

Feest voor iedereen! Van studentenfeest, tot groot bedrijfsevenement: DJ Rank2Party draait muziek die iedereen in de feeststemming brengt!
   Optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

Disco, Funk & Soul ’DJ Fresh Funk’

Lekker dansen, of toch loungen? Met een fijne mix van bekende en minder bekende disco, funk en soul verzorgt DJ Fresh Funk altijd de juiste sfeer!      Optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

Feest & Top1000 DJ Team ’NY DJ’s ’

Dit DJ duo brengt een feestelijke mix van allerlei muziekstijlen, zodat het voor iedereen leuk is. NY DJ’s maakt er altijd een feest van!
   optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

R&B en Hip-Hop ’DJ Ronxz’

Voetjes van de vloer! Deze DJ heeft op vele R&B en Hip-Hop feesten de muziek verzorgd. Een goede opbouw en veel interactie met het publiek maken het tot een groot feest!
   Optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

Saxofonist met DJ ’Bernard & DJ’

Deze ervaren saxofonist verzorgt samen met de DJ een onvergetelijk feest! De combinatie saxofoon en DJ is zeer verassend. Inzetbaar op zowel bruiloften, als spetterende bedrijfsfeesten.
   Optredens vanaf 545 euro ... » lees verder

Violiste voor bij de DJ ’Merel’

Wilt u naast een DJ nog iets bijzonders, iets wat mensen niet vergeten? Laat violiste Merel meespelen op de muziek van de DJ op uw gelegenheid!
   Optredens vanaf 545 euro ... » lees verder

Lounge & House DJ Team ’Chicago DJ’s ’

Een strakke mix van house, lounge en uitstapjes naar bijvoorbeeld latin en trance. Fijne muziek, passend bij uw gelegenheid wordt gedraaid!
   optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

Offerte & Informatie Aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.
Bel Muziekhuren.com: 085-7920202
Mail: [email protected]
Of vul onderstaand formulier in.

Offerte Informatie

Tot: