Allround Violiste ’Marijke’

Deze violiste, geschoold op het Conservatorium van Utrecht, verzorgt prachtige muziek uitgevoerd met viool. Haar specialiteit is klassieke muziek.
   Optredens vanaf 245 euro

Violiste Marijke studeert sinds 2007 aan het Conservatirium van Utrecht. Sindsdien heeft zij verschillende masterclasses gevolgd. In Nederland had ze les van Kyoko Hashimoto, Mark Gothoni, Paolo Giacomette en Martyn van den Hoek. Tijdens een zomercursus voor kamermusici in Saint-Vallerin werd zij gecoacht door Matthias Naegele. Met haar strijkersensemble Trio Priëria verzorgt ze regelmatig concerten en heeft ze een repertoire van vroeg klassieke tot twintigste-eeuwse muziek. Violiste Marijke kan een kort luisterconcert geven voor uw gasten. Daarnaast is ze inzetbaar op recepties, bruiloften, ceremonies en privéfeesten. Deze gelegenheden kunnen een bijzondere toevoeging krijgen met mooie viool muziek. Kijkt u hieronder voor meer beeld- en geluidsmateriaal.

Hier hoort een afspeellijst weergegeven te worden. Als u deze tekst leest, betekent dat dat uw internetbrowser momenteel de instelling heeft om invoegtoepassingen te blokkeren. Wij raden aan deze onnodige blokkade op te heffen.

Offerte & Informatie Aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.
Bel Muziekhuren.com: 085-7920202
Mail: info@muziekhuren.com
Of vul onderstaand formulier in.

Offerte Informatie

Tot: