Klassiek Pianiste Thera

Deze professionele pianiste speelt voor u de composities van de klassieke componisten. Met o.a. Liszt, Chopin, Mendelssohn en Bach neemt zij u even mee naar een andere wereld.
   Optredens vanaf 245 euro

Haar spel wordt gekenmerkt door een bijzondere muzikaliteit en een mooie klankkleuring.
Thera studeerde aan het Conservatorium van Arnhem, bij pianist Frank Peters, waarna zij lessen vervolgde bij Marjes Benoist.
Op uitnodiging gaf zij recitals op het Pianofestival 2006 van pianist Wibi Soerjadi in het kader van zijn 25-jarig jubileum als concertpianist, te Zeist. Deze uitnodiging herhaalde zich en resulteerde in bijzondere optredens op zijn Piano Tuinfestival 2007 en Jubileum Tuinfestival 2008. Zij speelde in muziektheater, in samenwerking met componist Joost Kleppe, geeft optredens op verschillende gelegenheden en locaties en is vaste pianiste van het AMC in Amsterdam.

Voor u stelt zij een solorecital of klassiek intermezzo samen uit eigen repertoire. Deze zijn inpasbaar in uiteenlopende gelegenheden zoals receptie, diner, herdenking, brunch, high-tea.

Hier hoort een afspeellijst weergegeven te worden. Als u deze tekst leest, betekent dat dat uw internetbrowser momenteel de instelling heeft om invoegtoepassingen te blokkeren. Wij raden aan deze onnodige blokkade op te heffen.

Offerte & Informatie Aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.
Bel Muziekhuren.com: 085-7920202
Mail: info@muziekhuren.com
Of vul onderstaand formulier in.

Offerte Informatie

Tot: