achtergrond

Allround Pianist ’Thomas’

Met honderden internationale optredens en meer dan 25 uur aan repertoire is Thomas een allround vakman die werkelijk overal inzetbaar is!
   Optredens vanaf 395 euro ... » lees verder

Jazz Band ’Lower 48 Quintet’

Jazzstandards, bossa nova en swingende muziek. Deze enthousiaste muzikanten spelen fijne jazz muziek. Sfeerverhogend en swingend voor vele soorten gelegenheden!
   Optredens vanaf 895 euro ... » lees verder

Sax, Piano & Zang ’Applejuice & Cigarettes’

Een zangeres, jazzy pianist en strakke saxofonist, dat is het trio Applejuice & Cigarettes. Samen brengen ze op gevoelige wijze pop- en jazz liedjes. Door hun achtergrond in de jazz, brengen ze bekende songs op geheel eigen wijze.
  Optredens vanaf 545 euro ... » lees verder

Gitaar & Piano JazzDuo ’Manne & Thomas’

Jazzy achtergrondmuziek, of dansen op swingende blues. Dit jazzy duo verzorgt heerlijke muziek, altijd passend bij uw muzikale wensen!
   Optredens vanaf 495 euro ... » lees verder

Lounge & House DJ Team ’Chicago DJ’s ’

Een strakke mix van house, lounge en uitstapjes naar bijvoorbeeld latin en trance. Fijne muziek, passend bij uw gelegenheid wordt gedraaid!
   optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

Pop & Jazz Band ’The Premium Band’

Een zangeres met een zwoele stem en fijne timing, begeleidt door 3 strakke muzikanten. The Premium Band speelt pop en jazz songs op orginele wijze!
   Optredens vanaf 895 euro ... » lees verder

Klassiek Strijkers Ensemble: Trio Priëria

Deze 3 dames, geschoold op het Conservatorium van Utrecht, verzorgen prachtige klassieke stukken uitgevoerd met viool, piano en cello.
  Optredens vanaf 695 euro ... » lees verder

Zingende Gitarist Ruben: The Investment

Zoekt u prachtig vertolkte songs, op een intieme wijze verzorgt met slechts een gitaar en een prachtige soul stem? Luistert u eens naar Ruben!
   Optredens vanaf 245 euro ... » lees verder

Zang & GitaarDuo ’The Investment’

Pop- en soul songs gebracht door 2 getalenteerde gitaristen met een bijzonder en warm stemgeluid. Bekende nummers worden mooi en orgineel gebracht!
   Optredens vanaf 395 euro ... » lees verder

Saxofonist met DJ ’Bernard & DJ’

Deze ervaren saxofonist verzorgt samen met de DJ een onvergetelijk feest! De combinatie saxofoon en DJ is zeer verassend. Inzetbaar op zowel bruiloften, als spetterende bedrijfsfeesten.
   Optredens vanaf 545 euro ... » lees verder

Pianist & Zangeres ’Applejuice & Cigarettes’

Dit duo bestaat uit zangeres Louise en pianist Floris. Samen brengen ze op geheel eigen wijze pop- en jazz liedjes. Zowel ballads als swingende nummers worden gespeeld!
  Optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

JazzBand ’Coffee & Kiss’, van achtergrond tot swingend met zangeres!

Met zang, gitaar, contrabas en optioneel drums brengt Jazzband ’Coffee & Kiss’ de juiste sfeer op uw feest, van achtergrondmuziek tot swingband!    Optredens vanaf 795 euro ... » lees verder

Allround Violiste ’Marijke’

Deze violiste, geschoold op het Conservatorium van Utrecht, verzorgt prachtige muziek uitgevoerd met viool. Haar specialiteit is klassieke muziek.
   Optredens vanaf 245 euro ... » lees verder

Zangeres & Pianist Duo ’Mirt & Thomas’

Een krachtige zangstem, met mooie pianobegeleiding. Voor een gezellig feest, maar ook voor een speciale bruiloft ceremonie brengt dit duo mooie, bekende liedjes!
   Optredens vanaf 495 euro ... » lees verder

Zanger en Gitarist Alberto

De mooiste songs van o.a. Stevie Wonder, Ray Charles gespeeld met alleen een gitaar en een soulvolle stem. Zanger en gitarist Alberto speelt ze voor u!
   Optredens vanaf 245 euro ... » lees verder

Jazz & Blues Band ’Mess ’n Jazz’

Gezellige jazz, blues en soms een bossa nova of popsong worden door deze verfrissende band met ervaren muzikanten gespeeld!
   Optredens vanaf 895 euro ... » lees verder

Saxofonist ’Bernard’

Deze ervaren saxofonist verzorgt mooie saxofoon op ceremonies, feesten en evenementen. Mooi om naar te luisteren! Het kan als achtergrond, of juist met veel interactie!
   Optredens vanaf 245 euro ... » lees verder

JazzDuo ’Bright’ Gitaar & Contrabas

Gitarist Jan speelt samen met zijn contrabassist mooie jazzy nummers, bossa nova en blues. Mooi als achtergrond voor elk feest, diner of receptie!
  Optredens vanaf 395 euro ... » lees verder

Jazz & Pop Duo ’Saxofonist Bernard & Pianist Thomas’

Dit swingende duo van muziekhuren.com, bekend in de Amsterdamse jazz scene, brengt u mooie pop en jazz songs.
   Optredens vanaf 495 euro ... » lees verder

Jazz & Pop Pianist Floris

Deze ervaren pianist van het Conservatorium van Utrecht brengt u op professionele wijze een prettige mix van diverse muziekstijlen. Pop, Jazz maar ook licht klassiek is mogelijk!
   Optredens vanaf 245 euro ... » lees verder

Acoustische PopCover Band ’Live Investment’

Een kleinschalige band, brengt u bekende songs op orginele wijze. Pop, soul en R&B songs om rustig naar te luisteren, èn om op te dansen!
   optredens vanaf 895 euro ... » lees verder

Gitarist ’Guitars Guild’

Gitaarbegeleiding van zang, of andere muzikanten, of fijne achtergrondmuziek. Onze ervaren gitaristen verzorgen uw muzikale wensen!
  Optredens vanaf 245 euro ... » lees verder

Klassiek Pianiste Thera

Deze professionele pianiste speelt voor u de composities van de klassieke componisten. Met o.a. Liszt, Chopin, Mendelssohn en Bach neemt zij u even mee naar een andere wereld.
   Optredens vanaf 245 euro ... » lees verder

Offerte & Informatie Aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.
Bel Muziekhuren.com: 085-7920202
Mail: [email protected]
Of vul onderstaand formulier in.

Offerte Informatie

Tot: