festival

Top 100 & Rockband Groovers, spetterende band!

Deze strakke band bestaat uit 3 ervaren muzikanten die al door het hele land hebben gespeeld. Het repertoire bestaat uit top 100 rock covers uit de jaren ’70, ’80, ’90, en hits van nu.     Optredens vanaf 845 euro ... » lees verder

Band Boeken: The Feeling

Coverband The Feeling is het neusje van de zalm onder de feest- en coverbands! Deze allround band kan ook uw feest tot een spetterend succes maken!
   Optredens vanaf 1495 euro ... » lees verder

Violiste voor bij de DJ ’Merel’

Wilt u naast een DJ nog iets bijzonders, iets wat mensen niet vergeten? Laat violiste Merel meespelen op de muziek van de DJ op uw gelegenheid!
   Optredens vanaf 545 euro ... » lees verder

Pop & Cover Zanger ’Chris’

Deze Pop en Cover Zanger heeft jarenlang in verschillende bands gezongen. Tegenwoordig treedt hij op als solo zanger, hij zingt mooie pop en top40!
   Optredens vanaf 295 euro ... » lees verder

Top40, Classics en Feestmuziek: ’DJ Rank2Party’

Feest voor iedereen! Van studentenfeest, tot groot bedrijfsevenement: DJ Rank2Party draait muziek die iedereen in de feeststemming brengt!
   Optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

JazzBand ’Coffee & Kiss’, van achtergrond tot swingend met zangeres!

Met zang, gitaar, contrabas en optioneel drums brengt Jazzband ’Coffee & Kiss’ de juiste sfeer op uw feest, van achtergrondmuziek tot swingband!    Optredens vanaf 795 euro ... » lees verder

Saxofonist met DJ ’Bernard & DJ’

Deze ervaren saxofonist verzorgt samen met de DJ een onvergetelijk feest! De combinatie saxofoon en DJ is zeer verassend. Inzetbaar op zowel bruiloften, als spetterende bedrijfsfeesten.
   Optredens vanaf 545 euro ... » lees verder

Orginele Cover en Feestband ’TheHoneys’

TheHoneys speelt een zeer gevarieerd repertoire; van pop tot soul, van rock tot motown, van jaren ’50 rock ’n roll tot hits van nu. Met 3 zangeressen en een strakke band is elk nummer een feest!
   Optredens vanaf 1295 euro ... » lees verder

House & Dance ’DJ M. Rosso’

Deze DJ draaide al voor diverse clubs en bedrijfsfeesten. Hij speelt goed op het publiek in hij verzorgt met dance & house overal een feest!    Optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

Funk and Groove band ’SuperFunkGroup’

De SuperFunkGroup bestaat uit een internationaal gezelschap die elkaar heeft gevonden op het Conservatorium van Amsterdam. Ze spelen heerlijk dansbare funk en groove!                  Optredens vanaf 1195 euro ... » lees verder

Rock & Soul Zanger ’Chris’

Deze Rock en Soul Zanger heeft jarenlang in verschillende bands gezongen. Tegenwoordig treedt hij op als solo zanger, hij zingt mooie rock en soul!
   Optredens vanaf 295 euro ... » lees verder

Disco, Funk & Soul ’DJ Fresh Funk’

Lekker dansen, of toch loungen? Met een fijne mix van bekende en minder bekende disco, funk en soul verzorgt DJ Fresh Funk altijd de juiste sfeer!      Optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

Jazz & Blues Band ’Mess ’n Jazz’

Gezellige jazz, blues en soms een bossa nova of popsong worden door deze verfrissende band met ervaren muzikanten gespeeld!
   Optredens vanaf 895 euro ... » lees verder

Feest & Top1000 DJ Team ’NY DJ’s ’

Dit DJ duo brengt een feestelijke mix van allerlei muziekstijlen, zodat het voor iedereen leuk is. NY DJ’s maakt er altijd een feest van!
   optredens vanaf 345 euro ... » lees verder

Band Bruiloft Gezocht? Ambassador!

Bij deze jonge, energieke coverband, met hun all-round repertoire, is in alle gevallen een dansbaar optreden gegarandeerd.
   Optredens vanaf 995 euro ... » lees verder

FeestBand ’D-Department’ Top 100 Covers

Deze 6 koppige band weet van elke gelegenheid een knalfeest te maken! Met een strakke band, 2 zangeressen en een feestelijk repetoire gaat het dak er af op elke gelegenheid!
   Optredens vanaf 995 euro ... » lees verder

Offerte & Informatie Aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.
Bel Muziekhuren.com: 085-7920202
Mail: [email protected]
Of vul onderstaand formulier in.

Offerte Informatie

Tot: